diumenge, 14 de desembre del 2014

La fira de Santa Llúcia arriba a Sant Cugat

Desenes de paradetes amb motius nadalencs s'estenen al llarg de la Rambla del Celler


Els ciutadans de Sant Cugat poden gaudir fins el 23 de desembre de la fira de Santa Llúcia, instal·lada des de la Plaça de la Vil·la fins la cruïlla amb el carrer Francesc Moragas. A les parades s'hi poden trobar tot tipus de productes artesans, articles nadalencs i, fins i tot, poden fer-se tallers. La fira romandrà oberta de 10:00 a 21:00.

D'una banda hi ha parades relacionades amb l'alimentació. Llaminadures, embotits, fruits secs, creps, pastissets... són alguns dels productes alimentaris que s'hi poden trobar. També hi ha paradetes on comprar articles de Nadal, des de caga tions fins avets nadalencs. D'altra banda, al llarg de la Rambla del Celler també poden trobar-se desenes de parades amb productes fets a mà. Els artesans vénen peces de roba fetes amb llana, complements com penjolls o anells, objectes de decoració per a casa... Per últim, també hi ha entreteniment per als més petits (i no tant petits). Els nens poden gaudir d'inflables, un petit laberint o una atracció que fa voltes, semblant als "cavallets" dels parcs d'atraccions. Per als més grans, també hi ha tallers de ceràmica, per exemple.













Milers de ciutadans han assistit ja a la fira, ja sigui per veure-la o per comprar qualsevol dels productes que s'hi vénen. I encara queden força dies per que hi vagin els que no han pogut assistir encara. A més, una setmana després que finalitzi la fira de Santa Llúcia, s'instal·larà a la Rambla del Celler la fira artesana de Reis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada