diumenge, 16 de novembre del 2014

Rècord de participació en el Cros de Sant Cugat

16a edició del Cros santcugatenc amb el major nombre de participants de la història



















Més de 4.000 corredors han assistit aquest matí al Parc de la Pollancreda per participar a la cursa que ha organitzat l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET). El temps ha acomapnyat durant tota la jornada.

La cursa ha acollit participants de 27 col·legis, instituts i clubs del municipi, agrupats en 17 categories, des de prebenjamí (nascuts els anys 2007 i 2008) fins a sènior (nascuts fins l’any 1995). També s’ha realitzat la cursa Special Cros per a persones amb discapacitats mentals. Les curses han començat a les 9 del matí i han finalitzat a les 2 de la tarda. Estaven organitzades de major a menor categoria.

Cartell amb l'ordre de les curses durant la jornada.

Els lliuraments de premis s’han dut a terme en dos tandes. En primer lloc, a les 11:35, s’han repartit els premis de les 9 primeres curses, des de la categoría sènior fins l’aleví (nascuts els anys 2003 i 2004), incloent la categoria Special Cros. El segon lliurament ha estat a les 14:05, en el qual se li han atorgat els premis als guanyadors de les 7 curses restants, participants en les categories benjamí i prebenjamí. A més a més, també s’han entregat premis a les escoles o clubs millor classificats. Els encarregats d’entregar els premis han estat el doctor Xavier Mate, els regidors Xavier Tizón i Joana Barbany i la tinent de presidenta Cristina Paraira. Tots els resultats ja es poden veure a la web de l’OMET.

Els primers classificats de la categoria Benjamí masculí de segon any.

El Cros Ciutat de Sant Cugat ha fet una campanya solidària amb beneficis per a l’Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI). Al llarg del matí qualsevol persona ha pogut aportar una donació voluntària a la carpa que hi havia situada al centre del Parc de la Pollancreda. D’altra banda, també es pot donar a través del número de compte de l’Associació. És el segon any consecutiu que aquesta cursa “és solidiària”.

Taula de l'Associació on fer una donació.
Aquestes són algunes de les imatges de la jornada:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada