diumenge, 19 d’octubre del 2014

5a edició de Petits!Grans!Llibres!

El claustre del monestir de Sant Cugat va acollir una nova edició del festival des del 14 fins al 19 d'Octubre 

Els pares i fills santcugantecs han pogut assistir a un nou festival cultural de la infància centrat en la importància dels llibres i la relació entre pares i fills. Al llarg dels sis dies de duració, els nens han gaudit de la lectura en la companyia en família.

Centenars d’infants han acudit durant aquesta setmana a la nova edició del festival Petits!Grans!Llibres! organitzat per l’Institut de la Infància de Barcelona amb un equip de 50 voluntaris, professionals i col·laboradors. Amb el lema “Llegir, sentir, gaudir: Una experiència emocional” va voler vincular els adults i els nens a través de la literatura, la creativitat i la música.

Durant els sis dies, l’esdeveniment ha acollit experts en infància, educadors, professionals, creadors i públic especialitzat a les jornades de formació que oferí el festival. A banda d’aquestes jornades, de dimarts a divendres hi ha hagut diverses visites escolars. El cap de setmana ha estat fixada una programació familiar amb més de 40 propostes amb la intenció d'estimular els vincles patern filials a través de la lectura. La participació ha estat un gran èxit.

Activitat musical rodejada de llibres.
Tot l’esdeveniment s'ha desenvolupat al “bosc dels llibres”, un espai dissenyat per un equip d’arquitectes amb la intenció que el públic es sentís com en un conte. L'espai estava ambientat en la natura i comptava amb la presència de més de 1.000 llibres.

Pares i fills gaudint del "bosc dels llibres".
Alguns dels llibres que s'ha pogut trobat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada