dimecres, 29 d’octubre del 2014

Sant Cugat diu SÍ al 9-N

El pròxim 9 de novembre cinc instituts santcugatencs trauran les urnes en recolzament al referèndum


El municipi santcugatenc s'ha mostrat a favor del possible referèndum proposat pel govern de la Generalitat i facilitarà tot tipus de mitjans per tal que es dugui a terme la votació.

Els 69.249 ciutadans majors de 16 anys amb dret a vot podran acudir als centres de secundària públics a exercir el seu dret. Avui a les 20:00h la Generalitat farà públics els llocs electorals assignats a cadascun dels votants per dipositar el seu vot. Els cinc instituts són l'Angeleta Ferrer i Sensat, l'Arnau Cadell, el Joaquima Pla i Farreras, el Leonardo da Vinci i el CAR de Sant Cugat. 

L'alcaldessa del municipi Mercè Conesa ha declarat per un mitjà local que l'Ajuntament de Sant Cugat demà iniciarà un procés per a facilitar l'accés als ciutadans que hi vulguin participar. A més, es començarà a treballar per garantir un bon funcionament de la jornada. El mateix 9 de novembre es mobilitzaran la Policia Local i Protecció Civil i els serveis de transport públic oferiran l'horari dels dies feiners. L'alcaldessa, obertament partidària del procés va declarar que "el procés no s'atura el 9N" i que s'ha d'estar en disposició d'assumir nou reptes.

Gimnàs de l'Institut Joaquima Pla i Farreras on el proper 9 de novembre hi haurà les urnes.

Per a resoldre qualsevol dubte sobre la participació fes click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada