dissabte, 8 de novembre del 2014

17a edició dels premis TOT Fotoportada

Des del dijous 6 de novembre i fins el 30 del mateix mes, la Casa de Cultura exposa les 850 fotografies presentades al concurs



Els ciutadans de Sant Cugat ja han pogut veure les imatges dels centenars de participants del TOT Fotoportada 2014. L'exposició resta dividida en cinc categories i els primers premis de cada categoria.

Després de realitzar l'entrega de premis a 28 de les 850 fotografies participants, la Casa de Cultura ha acollit la seva exposició fins al desembre. En dos espais de la primera planta de l'edifici es poden observar totes les imatges presentades al concurs classificades en les cinc categories: Festa Major, Esport, Sant Cugat, Vacances i Instragram. Cal destacar la nombrosa participació d'aquest any, amb quasi un miler d'imatges concursant-hi.

També en la mateixa sala es poden veure les millors fotografies de l'any realitzades per Artur Ribera, el fotògraf del TOT Sant Cugat, l'entitat organitzadora del concurs.

Algunes de les imatges exposades.
Algunes de les imatges exposades.
Per últim, a l'espai central de la segona sala hi ha exposades les cinc imatges guanyadores de cada categoria, a més d'una imatge dels guanyadors, les autoritats, els patrocinadors i els membres del jurat en l'acte de lliurament de premis. Els primers premis de cada categoria van ser:

Vacances - Windy nap, d'Eulàlia Sibina a Brighton
Sant Cugat - Sant Cugat des dels peus, d'Arnau Montoya al Carrer Sta. Maria
Festa Major - Sota el foc, de Francesc Sans al Carrer Sabadell de St. Cugat
Esports - Entre línies, de María Rodríguez a Igualada
Instagram - Aquí buscant cobertura... però ens ho passem bé, de @molluria


L'exposició es pot veure de forma gratuïta de dilluns a divendres des de les 8 fins les 23:30 i els dissabtes de 9 a 21:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada