dimecres, 31 de desembre del 2014

La cursa de Sant Silvestre recorre els carrers de Sant Cugat

Centenars de santcugatencs corren l’anual carrera de cap d’any


Els carrers de la ciutat han estat l’escenari, un any més, de la cursa de Sant Silvestre. Els participants han recorregut 10 km pels llocs més emblemàtics de Sant Cugat. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat i el Club Atlètic Barcelonesa.

Com cada 31 de desembre des de fa 5 anys, Sant Cugat ha acollit la carrera Sant Silvestre Barcelonesa. Tota la massa de corredors ha tardat 6 minuts en passar sencera per la línia de sortida. El tret inicial, d’altra banda, ha anat a càrrec del regidor d’esports de la ciutat, Xavier Tizon. El primer corredor a arribar ho ha fet als 29 minuts de cursa. La primera dona, pocs minuts més tard. Una batucada ha animat els espectadors en diversos moments de la cursa i, al punt d’arribada, música i un membre de l’organització amb un micròfon també ho han fet. A més a més, s’ha anat informant als espectadors de com anava la cursa.


Des del 15 de setembre fins el 28 de desembre les llistes d’inscripcions per Internet eren obertes, amb un màxim de 3.500 participants. De forma presencial, però, els corredors van poder apuntar-se del 20 d’octubre al 24 de desembre. Per participar, cada persona ha hagut d’utilitzar el Champion Chip, un xip identificador del corredor. A l’hora d’inscriure’s, doncs, els participants han pogut escollir entre 16€ amb xip groc i 18€ sense xip groc. Sense aquest xip, l’organització ha facilitat un xip blanc de reciclatge. Pel que fa el recorregut, els participants han sortit de la Plaça de Victoria dels Àngels i, després de 10km, han arribat a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament, on s’han lliurat els premis.



Tots els participants en la cursa han rebut una samarreta tècnica de màniga llarga, diversos productes Mundo Deportivo, una llauna de Coca-Cola, productes de la marca Nestlè, mostres de Pontemasfuerte i una bossa de Nadal amb caldo Aneto. A més a més, l’organització ha premiat als corredors que anaven disfressats. Amb una placa commemorativa i 100€ a la tenda DisfraZZes al millor de forma individual. En grups, també s’ha obsequiat a les millors disfresses amb una placa commemorativa i 300€ a la mateixa botiga. Per participar en el concurs, però, els corredors han hagut d’acceptar unes bases penjades a la web.

Els premis

Pel que fa els obsequis en metàl·lic de la categoria general d’homes i dones, el primer és de 400€, el segon de 300€, el tercer de 200€, el quart de 100€ i el cinquè de 80€. A més a més, també s’han premiat amb diferents productes del primer al quarantè que ha arribat a la meta. D’altra banda, s’ha obsequiat amb trofeus als tres primers classificats de diverses categories, inclosa la de veterans i als millors de Sant Cugat. Per a informació més ampliada sobre els premis fer clic aquí

Algunes imatges de la jornada:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada