diumenge, 14 de desembre del 2014

'AMOR?', una exposició sobre la violència de gènere

El claustre del monestir acull una sèrie d'imatges i escrits que tracten la violència masclista


Els santcugatencs han pogut visitar de forma gratuïta una exposició arran del dia contra la violència de gènere. Aquesta, ha estat organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat amb col·laboració de la Diputació de Barcelona i va ser mostrada del 2 al 14 de desembre. Constava d'imatges i texts que induïen a la reflexió i a la intolerància en vers el masclisme.



Els textos expressaven els sentiments d'una dona maltractada, aportaven un possible "antídot de la violència de gènere" o idees com "amor no és sofriment" i "t'estimes prou?". Un dels escrits també parlava de les velles concepcions que condueixen al maltractament de les dones en la majoria de casos. Un altre també ho feia dels inicis de la lluita contra aquest tipus de violència. També de la importància, a la vegada que dificultat, d'explicar-ho si s'és víctima. Un dels textos que vaig trobar més rellevant va ser el següent:


Les imatges exposades són de caire crític, amb esperit esperonador i dirigides a les dones. Aquests en eren alguns exemples:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada